LOGO primarni 10let   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

Projekt GROW kot primer dobre prakse

CMEPIUS je na svoji spletni strani objavil seznam projektov - primere dobrih praks, ki so bili sofinancirani iz programa Erasmus +. Med njimi je tudi projekt GROW - Development of woman self-help group in the area of multifunctional farming, ki smo ga v Fundaciji BIT Planota skupaj s petimi organizacijami iz treh držav zaključili v letu 2016. V projektu smo se osredotočili na področje večnamenskega kmetovanja in socialnega podjetništva kot možnosti delovnega področja in socialne vključenosti ranljivih skupin končnih uporabnikov (predvsem žensk s podeželja).

Več o projektu: http://e-growing-together.weebly.com/

Delavnica ponovne uporabe "Aktiviraj, vključuj, naredi!" v Grgarskih Ravnah

Fundacija BiT Planota bo v Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov v sodelovanju s socialnim podjetjem Zavod GOST na Planoti, Dnevnim centrom ŠENT Nova Gorica, Dnevnim centrom ŠENT Ajdovščina in Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica izvedla delavnico ponovne uporabe "Aktiviraj, vključuj, naredi!". Udeleženci delavnice, ki bo v Zeliščnem centru Grgarske Ravne potekala v petek, 24. 11. 2017, med 9. in 13. uro, bodo iz odpadnega materiala izdelali embalažo za pakiranje izdelkov Zeliščnega centra Grgarske Ravne.

Preberite več: Delavnica ponovne uporabe "Aktiviraj, vključuj, naredi!" v Grgarskih Ravnah

PERTERRA - prva slovenska platforma za podporo sonaravnega kmetovanja

PERTERRA je prva slovenska platforma, ki bo nudila podporo in izobraževanje vsem slovenskih kmetom, ki so že na poti sonaravnega kmetovanja ali se na to šele podajajo. Pri Perterri verjamejo v slovenskega kmeta, v njegovo spoštovanje in ljubezen do rodne zemlje. Zato so se odločili, da z znanjem in veščinami, ki jih imajo, pomagajo vsem sodobnim slovenskim kmetovalcem, ki stopajo na pot sonaravnega kmetovanja in boljšega jutri.

Preberite več: PERTERRA - prva slovenska platforma za podporo sonaravnega kmetovanja

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.