logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

Dan za spremembe v Grgarskih Ravnah in na Banjšicah

Ustanova Fundacija BiT Planota se letos s partnerji vključuje v kar dve akciji ob 8. Dnevu za spremembe, ki bo potekal v soboto, 8. aprila 2017. V Grgarskih Ravnah bomo skupaj z Zavodom GOST na Planoti, so.p., Krajevno skupnostjo Grgarske Ravne-Bate, Turističnim društvom KUK Grgarske Ravne, ob sodelovanju podjetja Komunala d.d. in članov Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica, Goriškega osteološkega društva ter varovancev Socialno varstvenega zavoda Dutovlje izvedli čistilno akcijo "Počistimo pred svojim pragom". Na Banjšicah pa bomo skupaj s Krajevno skupnostjo Banjšice, Turističnim društvom Banjšice, Občino Kanal ob Soči in ob sodelovanju članov Društva soška fronta Nova Gorica ter Društva Peski 1915-1917 čistili pot do utrdbe iz 1. svetovne vojne.

KAJ JE DAN ZA SPREMEMBE?

Gre za vseslovensko prostovoljsko akcijo, ki jo koordinira Slovenska filantropija z namenom spodbujanja ljudi, da aktivno pristopijo k spreminjanju potreb v skupnosti. Letošnji moto je »SODELOVANJE«. Ključna vloga vseh sodelujočih je sodelovanje na prostovoljski osnovi – vsak lahko prispeva po svojih zmožnostih.

PLAKAT 2017 GolekPLAKAT 2017 Ravne

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.