logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

Vprašalnik za ponudnike zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev

LAS V objemu sonca v okviru projekta sodelovanja "Integralni turistični produkt zeliščarske dediščine" vabi vse ponudnike zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev z območja LAS V objemu sonca, da izpolnijo vprašalnik o svoji ponudbi in se tako vključijo v spletno mrežo "zeliščarskih" ponudnikov, ki bo povezovala šest LAS-ov v Sloveniji.

Do spletnega vprašalnika lahko dostopate tukaj: www.1ka.si/a/151448.

V okviru projekta sodelovanja "Integralni turistični produkt zeliščarske dediščine" vabimo vse ponudnike zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev z območja LAS V objemu sonca, da izpolnijo vprašalnik o svoji ponudbi in se vključijo v spletno stran, ki se pripravlja v okviru tega projekta. Ta bo na enem mestu omogočala brezplačen dostop do raznolikih in uporabnih informacij o zeliščih – od zgodovine uporabe zelišč, zgodb, gojenja zelišč in njihove uporabe (v kulinariki, kozmetiki, gospodinjstvu in kmetijstvu), do predstavitve posameznih ponudnikov na območju vključenih 6-ih LAS v Sloveniji. Z vašo pomočjo bo vzpostavljena mreža ponudnikov zeliščarskih pridelkov, izdelkov in storitev omogočala povezovanje ponudnikov med seboj, po drugi strani pa bo potencialnim potrošnikom nudila hiter in enostaven pregled nad "zeliščarsko" ponudbo.

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., www.las-vobjemusonca.si

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.