logo planota   

T: +386 (0)5 307 40 40

M: +386 (0)40 288 097
FAX: +386 (0)5 307 29 35
@: info@planota.si
FB: @fundacijaBIT
Skype: bit.planota

               

S projektom "Aktivni mladi" do aktivnega državljanstva v Občini Kanal ob Soči

Občina Kanal ob Soči je v sodelovanju z Ustanovo Fundacijo BiT Planota vabi mlade mlade med 13 in 30 let iz Občine Kanal ob Soči, da se vključijo v projekt AKTIVNI MLADI. Mladi s svojo inovativnostjo lahko veliko pripomorejo k razvoju občine, hkrati pa lahko pridobijo tudi nova znanja in izkušnje s področja sporazumevanja in pogajanja ter komuniciranja. Rok za prijavo je 10. september 2018 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

povabilo MVA

Občina Kanal ob Soči je v sodelovanju z Ustanovo Fundacijo BiT Planota v lanskem letu uspešno pridobila sredstva na razpisu Erasmus + Mladi v akciji za projekt »Aktivni mladi v Občini Kanal ob Soči«. Osnovni namen projekta je večji dostop do aktivnega državljanstva mladih v občini in vzpostavitev temeljev za trajni strukturiran dialog med občinskimi strukturami in mladimi.

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.